Kiropraktor Lene Fich

Lene Fich er uddannet kiropraktor på Palmer College of Chiropractic i Iowa, USA i 1991. Hun praktiserede efterfølgende i Lyngby og Sønderborg, inden hun i 1994 flyttede til Holland. De første seks år arbejdede hun her i en kiropraktisk klinik, hvor hun behandlede patienter med akutte og kroniske smerter i nakke, ryg og lænd. Herefter drev hun egen klinik i Haag gennem ti år. I 2011 vendte Lene tilbage til Danmark, hvor hun har været tilknyttet en tværfaglig klinik i Højbjerg indtil 2024.

Lenes særlige kompetenceområder er hjernerystelse, svimmelhed, piskesmæld og hovedpine. I bestræbelserne på at opnå en bred viden på disse områder har hun taget en kiropraktisk specialuddannelse i neurologi og blev i 2003 ‘Board Certified Chiropractic Neurologist’ (DACNB). Gennem kurser i ind- og udland følger hun udviklingen inden for specialet; et speciale, som kun få danske kiropraktorer har. Se www.acnb.org.

Lene har blandt andet bidraget til whiplashguiden.dk samt til reportagen ‘Den Sidste Redning’ om den tidligere håndboldspiller Søs Søby’s kamp om at komme tilbage til en normal hverdag efter en alvorlig hjernerystelse. Udsendelsen blev vist i Håndboldmagasinet KONTRA på TV2 Sport i maj 2017.