TDP-lampe terapi

TDP-lampe terapi:
TDP-terapi (Bio-spektrum behandling) er behandlingsterapi med varme. Lampen kendetegnes ved, at være forsynet med en metalplade belagt med en speciel sammensætning af 33 forskellige mineraler. Når mineralpladen opvarmes ved hjælp af elektricitet til en bestemt temperatur sættes disse i bevægelse og udstråler elektromagnetiske infrarøde bølger, som optages gennem huden og virker harmoniserende, samt trænger i dybden og fremmer vævs- og organfunktioner. Udover at varme, er den meget værdsat for dens smertelindrende effekt.

Hvordan forgår en behandling og hvad kan tdp-terapi anvendes til:
I klinikken indgår TDP-terapi oftest som supplement til en akupunkturbehandling, hvor den anvendes som smertelindrende, muskelafspændende, dybdegående eller som varmekilde. Lampen placeres 20-30 cm over kroppen, hvor nålene er isat de udvalgt punkter, og klienter ligger med varmen over den udvalgte kropszone i 30-45 minutter, eller efter ønske.

Behandlingen er smertefri. Effekten af behandlingen er oftest en mærkbar smertelindring og afspænding. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, så kroppen kan udskille affaldsstoffer.

​Sygesikringen ”danmark” giver tilskud til behandling med akupunktur, da jeg er RAB/SA-registreret gennem Dansk Akupunktur Union.

KLIK HER FOR AT GÅ TILBAGE TIL AKUPUNKTUR BEHANDLINGSOVERSIGT