Online booking


Sundhedsstyrelsen har meddelt at alle primær sektor behandling er suspenderet. Vi er lukket for alt ikke kritisk behandling i 2 uger.

Hvis du er offentlig ansat i kritisk funktion, så som læge, sygepleje, hjemmepleje eller politi mm og står med akut problem, der kunne forsage sygemelding og iøvrigt ikke i smitte fare gruppe ring da til klinikken i mellem 10 og 12, eller indtal en besked, og vi prøver at finde en løsning.

Andre meget akutte kan gøre det samme
Vi mener selvfølgelig at alle vores behandlinger er nødvendige, men det er et forsøg på at undgå for hurtig spredning. Vi vil holde jer opdateret på facebook.

Vh kiropraktik og sundhedshuset odder
____________________________________________________________

ER DU NY PATIENT? Så beder vi dig ringe på tlf. 86 56 07 77, og bestille en tid, da der bliver afsat længere tid til første undersøgelse.

OBS! Vedr. behandling af babyer og børn (op til 10 år): Da kiropraktoren bruger længere tid på behandling af babyer og børn, opkræver vi udover den almindelige takst, en tillægsydelse på pt. kr. 193,22. Det er ikke alle forsikringsselskaber, der vil dække denne ydelse. Forældrene skal derfor selv betale, og må derefter evt. selv sende regningen til det pågældende forsikringsselskab.