Om os

Om os

Her i Sundhedshuset Odder er vi en flok forskellige og dygtige behandlere. Sundhedshuset i Odder er en tværfaglig klinik med kiropraktorer, fysioterapeut, massør og akupunktør.

Vores fokus er at tilpasse behandlingen til hver enkelt patient ved at skræddersy en individuel behandlingsplan. Vores ekspertise giver dig som patient mulighed for at få den helt rigtige behandling, på grund af et tæt samarbejde mellem de professioner vi repræsenterer, og moderne udstyr. Vi er her for at gøre dig rask så hurtigt som muligt og give dig den hjælp du har brug, når du har allermest brug for den.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Du kan komme til os med alle slags nerve-, muskel- og bevægelsesproblemer – både akutte og langvarige. Vi foretager en grundig undersøgelse, og vælger behandling, i samarbejde med dig, der passer til dine lidelser. Her er eksempler på symptomer vi kan undersøge dig for, udrede, behandle og forebygge:

 • Rygsmerter
 • Iskias
 • Migræne
 • Sportsskader
 • Smerter i kæben
 • Smerter mellem skulderbladene
 • Arm- og albue smerter
 • Skuldersmerter
 • Smerter i knæet
 • Fodsmerter
 • Håndledssmerter
 • Spædbørns kolik
 • Sengevædning


Klinikkens medarbejdere:

Send os en mail eller ring, hvis du har spørgsmål om diagnose, behandling eller andet.
Bestil aftale: Ring 86 56 07 77 eller book online (klik her).
(Klik på hver behandler, for at læse mere)

Kiropraktor:

Fysioterapeut:


Vibe, Fysioterapeut

Massør:


Klaus, Massør

Akupunktør m.m.:


Maibritt, Akupunktør m.m.

Receptionen:

Tværfagligt samarbejde
Det vigtigste for os er at patienterne får den rette behandling på det rette tidspunkt. Derfor er det en stor fordel med et godt netværk og tværfagligt miljø. Det har vi i Sundhedshuset Odder. Vi har stort fokus på dette gennem et tæt samarbejde med andre aktører på sundhedsområdet eksternt, men også internt i klinikken.

Samlet ser vi over 200 forskellige diagnoser. Patienterne kommer til os med akutte eller langvarige, enkle eller komplekse problemer – hver historie er unik. Gennem en klart tværfaglig profil finder vi den behandlingsmulighed, der passer dig og dine lidelser bedst.

Selvom vi er tværfaglige, kan en form for behandling være nok for mange lidelser, eksempelvis ved kiropraktor eller akupunktør. Din kiropraktor vil skræddersy din behandling, som ofte omfatter at han bruger flere typer af teknikker, der er skræddersyet til dig, det afhænger blandt andet af din historie, diagnose og alder.

Når det er vigtigt med tværfaglighed har alle behandlere i Sundhedshuset Odder et godt overblik over de forskellige fagområder indenfor for sundhed, og ved hvornår det er nødvendigt at samarbejde med andre aktører på sundhedsområdet. Det sikrer din tryghed i behandlingen hos Sundhedshuset Odder. Det fælles udgangspunkt for alle behandlerne er at forbedre funktionen og mindske smerter i bevægeapparatet via en moderne tilgang til behandlingen.

I de tilfælde vi på klinikken kan ikke hjælpe, har vi flere eksterne partnere. I samarbejde med dig kan en god dialog med din egen læge være nyttig. Kiropraktorer i SUNDHEDSHUSET kan rekvirere billeddiagnostiske undersøgelser, såsom røntgenbilleder, MR- CT- og ultralydsscanninger.

Vi kan lejlighedsvis henvise til andre behandlere. I de tilfælde vi på klinikken kan ikke hjælpe, har vi flere eksterne samarbejdspartnere.

Kontakt os gerne via e-mail på info@sundhedshusetodder.dk eller ring på tlf: 86560770, hvis du har spørgsmål om behandling og det tværfaglige samarbejde.

Vi glæder os til at se dig på Nørregade 65 i Odder.