Andre diagnoser

Computerskader
Hver dag sidder tusindvis af danskere foran computerskærmen på arbejdet. Mange af disse får ”computerskader” i muskel- og skeletsystemet. Selv om ”musearm” er blevet et begreb, handler computerskader om en række belastningsrelaterede smerter i muskler og senevæv.   
Depression
Depression er en psykisk lidelse som påvirker humør, følelser og adfærd. Den er som oftest forbundet med tristhed, koncentrationsvanskeligheder og mangel på energi, men en depression opleves forskelligt fra person til person. Det er også vigtigt at adskille depression fra normale humørsvingninger som vi alle har. Alle vil fra tid til anden føle sig triste og ensomme.
Angst
Angst er en samlet betegnelse for forskellige psykiske lidelser, der alle giver en følelse af overdreven bekymring eller frygt uden en egentlig grund som fællestræk. Alle kender følelsen af at være bange eller bekymret ind imellem, og i mange tilfælde kan der være en klar årsag til at man er det. Det er først når bekymringen eller frygten er overdreven eller kommer uden grund, at der kan være tale om en angstlidelse. For at vi skal kalde det en angstlidelse må det også gå ud over livskvaliteten hos den pågældende.
Hypermobilitet
Hypermobilitet eller hypermobile led kan beskrives som en tilstand, hvor et eller flere led kan bevæges udover hvad der anses som normalt. Enkelte kan have hypermobilitet uden andre symptomer, mens andre kan have en række andre lidelser i forbindelse med deres hypermobilitet.
Idrætsskader
Det grundlæggende princip ved behandling af en idrætsudøver, er at optimere funktionen i bevægelsesapparatet. Dette er afgørende for at udøveren skal kunne præstere bedst mulig til hver en tid.
Osteoartrose (artrose)
Osteoartrose kaldes også slidgigt, og er den almindeligste reumatiske ledsygdom hos voksne over 60 år. Mere end halvdelen af alle over 70 år har osteoartrose i et eller flere led.
Osteoporose / knogleskørhed
Osteoporose, også kendt som knogleskørhed, er en systemisk knoglesygdom, der giver øget porøsitet i knoglerne. Både styrken og elasticiteten i knoglerne mindskes fordi mængden af organisk benvæv reduceres med tilsvarende tab af kalciumsalte. Dette medføre en øget risiko for brud.
Reumatisme
Reumatisme er en fællesbetegnelse for over 200 forskellige sygdomme i led, muskler, senehinder og nerver.