Fysioterapi og Træning

Du har mulighed for at komme til fysioterapi via din kiropraktor, din læge eller direkte via henvendelse til vores sekretærer på klinikken.

Her på klinikken har fysioterapeuten samarbejde med alle behandlere. Det er en rigtig god ide at få opjusteret dine muskler efter behandling hos kiropraktor og få vejledning omkring træning og et videre forløb. Det vil være en god investering på længere sigt.

Første konsultation hos fysioterapeuten vil altid være en gennemgang af din sygehistorie og en grundig undersøgelse af din kropsholdning, en analyse af din bevægelighed i din ryg og led, din muskelstyrke, stabilitet og muskelstramhed samt din balance. Hvis der er behov, kan der laves yderligere undersøgelser.

Fysioterapeuten fortæller dig hvilke behandlingsmuligheder hun vil anbefale.

Fysioterapeuten er god til at finde de bedste øvelser til dig til din konkrete problemstilling. Derudover kan der være teknikker som kan hjælpe yderligere på effekten fx. massage og bløddelsbehandling, ledmobilisering og mobilisering af binde- og nervevæv.

Behandlingen justeres løbende så du hele tiden får den mest målrettede behandling.

En vigtig del af behandlingen ud over den fysiske del er også motivation og sparring i dit behandlingsforløb.

Derudover kan der være rådgivning om indretning af arbejdsplads, siddestilling i landbrugsmaskiner, siddestilling ved computer, stol og sofa, tips til rengøring, tilrettelæggelse af arbejdsdag, videre træning med konditionstræning og styrketræning, afspænding og meget mere afhængig af din problemstilling.

Bestil tid online her!