Mor og barn

IMG_1550
Behandling i svangerskabet
En graviditet kan byde på en del udfordringer, når maven vokser og kroppen forandrer sig.
For den gravide findes der mange gode grunde til at vælge et medicinfrit behandlingsalternativ.
Undervejs i svangerskabet kan en kombination af behandling fra kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør være et godt behandlingsalternativ.
Bækkenløsning/-låsning
Bækkenløsning er en naturlig proces der sker hos alle gravide for at gøre bækkenet klar til fødselen. Derfor forsøger fagpersoner at gå bort fra diagnosen «bækkenløsning» for i stedet at kalde det «bækkenplager hos gravide», hvis bækkenløsningen medfører smerte.
Behandling efter fødsel
Efter fødslen vil kroppen gradvis forandre sig tilbage til normal tilstand. Mange vil imidlertid opleve at “verden” har forandret sig, og at kroppen ikke fungerer ligeså let som tidligere. Da kan det være godt at have en kiropraktor eller fysioterapeut som kan hjælpe dig i gang igen
Babymassage

Eli er kiropraktor og behandler et barn

På babymassagekursus lærer du at massere dit barn. Massagen består af teknikker fra svensk og indisk massage, zoneterapi og yoga. Du kan også få tips om, hvordan man kan massere større børn.
Mange gravide har bækken- og rygsmerter
Smerter i korsryg og bækken er en af de almindeligste årsager til sygemelding hos gravide. Bækkenledsplager som opstår i forbindelse med svangerskab omtales ofte som bækkenløsning. Nyere forskning viser at kvinder som har født flere børn har større risiko for at udvikle bækkenproblemer.