Erhverv

Erhverv

Sundhedshuset Odder tilbyder anerkendte og rentable tjenester for at forebygge det, der generer mange i en virksomhed – muskellidelser.
Vores ydelser omfatter undersøgelse, behandling, forebyggelse og sundhedsfremmende ydelser. Vi bruger vidensbaserede metoder, og har den grundlæggende indstilling at “det skal være rentabelt at investere i medarbejdernes sundhed.”

Behandling
Ved hjælp af professionelle og fagligt underbyggede teknikker, råd og vejledning ønsker vi at øge trivslen, forbedre arbejdsevnen og forebygge sygefravær.

Virksomheder kan vælge mellem to løsninger. Medarbejderne kan komme til Sundhedshuset, eller vi kan komme til jer.

 1. Erhvervsaftale i klinikken: Vælger i Sundhedshuset Odder, vil i blive prioriteret i forhold til akutte tider. Kiropraktoren har status som primær kontakt, og kan henvise til billeddannelse (røntgenbilleder, MR og CT scanninger)
  2. Behandling på virksomheden: Når vi kommer som behandler på virksomheden, har i den fordel at medarbejderne ikke behøver at bruge tid på at rejse til klinikken. Det eneste, vi har brug for er et rum, hvor vi kan behandle. Vi medbringer selv bænk. Med sådan en aftale kan i vælge mellem følgende ydelser:
  – Kiropraktor
  – Akupunktur
  – Massage
  I begge tilfælde har virksomhedens medarbejdere hurtig adgang til undersøgelse og yderligere opfølgning, hvilket betyder en hurtig tilbagevenden til arbejdet. Forskning viser, at tidlig indgriben kan reducere sygefraværet i en virksomhed med så meget som 35 %.

Kurser
Sundhedshuset udbyder også kursus, der har til hensigt at informere og forebygge. Nogle af de mest populære emner er stresshåndtering, ergonomi og ernæring. Kontakt os for at høre, hvilke kurser der tilbydes netop nu.

Kortlægning
For at få mest ud af jeres erhvervsaftale, så anbefaler vi at du starter med et enkelt spørgeskemaundersøgelse, på den måde er det lettere at tilpasse behandlingerne til virksomhedens mål og behov.
Spørgeskemaet besvarets anonymt og er designet til at kortlægge omfanget af muskellidelser personalet har og fraværet fra arbejdet på grund af det, og hvad medarbejderne mener, kan være årsag til symptomerne. Undersøgelsen omfatter både fysiske og psykosociale aspekter, og kan også tilpasses virksomhedens behov. Vi tilbyder også vurdering arbejdspladsen af en kiropraktor.

Sundhedshuset Odder har løbende dialog med den eller de terapeuter, der behandler de ansatte, og varetager virksomhedens aftale.

Kontaktpersonen i Sundhedshuset Odder, eller behandleren i virksomheden, tage direkte kontakt med jer, når forebyggende tiltag kan gøres bedre. På den måde kan vi tidligt forstå årsagerne til fravær, øge arbejdsevnen og forebygge sygefravær.
For at skabe forudsigelighed og tryghed i virksomheden, følger vi op ud over møder og feedback mindst en gang om året. Her får i en opdatering om den generelle helbredstilstand, erfaringer fra det forløbne år og sammen har vi lægger vi en fremtidig plan.

Hvad er jeres behov?
Vores kunder har forskellige behov. Vi kan hjælpe dig med at vurdere hvilke tjenester, der passer bedst jeres virksomhed. Kontakt os for et uforpligtende møde og tilbud.